Mersin

Mersin Sosyal Medya Ajansı

Mersin Sosyal Medya Ajansı Hizmeti Nelerdir Sosyal Medya Ajansının Önemi Nedir - Engin Digital

 Mersin sosyal medya ajansı, markaları kendi kültürüne uygun olarak hedefledikleri müşteri kitleleriyle buluşturur ve içerik üretimi, kampanya gibi yollarla markaların sosyal medyada doğru bir strateji oluşturarak ilerlemesine yardımcı olur.

 Bahsettiğimiz üzere geleneksel pazarlama yöntemleri yerini dijital yöntemlere bıraktı. Bu noktada markalar gibi ajanslar da bu dönüşüme ayak uydurmak için 360 derece dijital ajans olarak anılmaya başladı. 360 derece ajanslar dijital alanda tüm konularda size destek verir ve dijital pazarlama kapsamında markanızın sesini duyurmanızı sağlar.

İçindekiler ;

Dikkat !

   Sosyal Medya Yönetimi yapan şirketler ve Dijital Ajanslar, işinizi büyütmek için online hedef kitlenizi belirler ve sizi bu kitleyle doğrudan etkileşime geçirir.

1. Mersin Sosyal Medya Ajansı Ne Yapar?

Mersin Sosyal Medya Ajansı Hizmeti Nelerdir Sosyal Medya Ajansının Önemi Nedir - Engin Digital
Mersin Sosyal Medya Ajansı

 Sosyal medya ajansı firmaların ürün, hizmet ve markalarının sosyal medya mecralarında tanıtılması, takibi ve yönetilmesi hizmetleri verir. Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Linkedin, Youtube gibi sosyal medya platformlarında firma adına tüm tanıtım çalışmalarını yürütür. Sosyal medya ajansının yaptığı çalışmalar şunlardır:

  • Firma adına istenilen platformlarda sosyal medya hesapları açar.
  • Firma hedeflerine uygun olarak görsel unsurlar, metinler ve videolar hazırlayarak paylaşır.
  • Sosyal medya hesaplarında paylaşımları sürekli güncelleyip takip eder.
  • Firmanın ürün, hizmet ve markasına ihtiyaç ve ilgi duyabilecek hedef kitleyi belirleyerek takipçi olmalarını sağlar.
  • Sosyal medya hesaplarının her geçen gün artmasını sağlayarak firmanın daha büyük kitlelere hitap edebilmesini sağlar.
  • Dijital medya ajansı olarak firmanın web sitesi ile sosyal medya hesapları arasında güçlü bağlantılar kurarak internet sitesi trafiğinin artmasını sağlar.
  • Sosyal medya hesaplarında bulunan takipçiler ile firma adına sağlıklı ilişkiler kurarak marka bilinirliğini ve daimi müşteri sayısını artırır.
  • Hesaplarda düzenleyeceği kampanyalar ve ödüllendirmeler ile kalıcı müşteri sayısını artırıp firmanın sürekli takibini sağlar.
  • Sosyal medya takipçilerinin firma ile ilgili olumlu ve olumsuz geri dönüşlerini raporlar ile firmaya sunarak gelişimine yardımcı olur.
  • Firmanın hedef kitlesinin talep ve önerileri doğrultusunda analizler çıkartarak büyümeye katkı sağlar.

2. Sosyal Medya Ajansları Hangi Alanlarda Hizmet Verir?

  • SEM – Search Engine Marketing – Arama Motoru Pazarlaması
  • Facebook ve Instagram Reklam Yönetimi
  • Web tasarım
  • Google Analytics (Site Trafik Analizi)
  • Performans Raporları
  • Sosyal Medya Yönetimi
  • SEO – Search Engine Optimisation – Arama Motoru Optimizasyonu
  • İçerik Pazarlaması (Content Marketing)
  • E-posta Pazarlaması (E-mail Marketing)
  • Hedef Kitle Oluşturma
  • Veri Reklamcılığı

3. Sosyal Medya Ajansının Avantajları

 Son zamanlarda en sık karşımıza çıkan kavramlardan biri ‘’deneyimlemek’’ oluyor. Neden? Çünkü hızın artması seçenekleri de çoğaltıyor. Bir ürünü/mesajı algılama süremiz, o an ne kadar hızlı swipe up yaptığımıza bağlı. Bu da en akılda kalıcı yöntemin deneyimleme olmasını mutlak hale getiriyor. Bir ürün veya mesajı deneyimlersek daha fazla sahipleniyor ve daha duygusal davranabiliyoruz.

3.1. Sosyal Medya Ajansının Önemi

 Deneyimlemek artık yalnızca bir üründen numune alıp kullanmak anlamına gelmiyor. Birçok farklı versiyonu var. En kısa ve en akılda kalıcı yöntem ise dijital mecraları kullanmak. Bu alanda yaratıcı ve özgün çalışmalar yapmak dijital ajansların birincil görevidir. Dijital ajanslar, işinizi büyütmek için online hedef kitlenizi belirler ve sizi bu kitleyle doğrudan etkileşime geçirir. Yani, hedef kitle ve aksiyonu kısa yoldan etkin kılar.

4. Mersin Sosyal Medya Ajansları

 Mersin Sosyal Medya Ajansları, sizin markalaşma, hedef kitleyi büyütme ve daha fazla potansiyel müşteri bulma hedeflerinizi karşılamaya çalışacaktır. Bu ajanslar arasında Engin Digital son derece güvenilir ve profesyonel ekibi ile çalışmaktadır. Kurucu Mühendis Fatih Meral yıllardan gelen tecrübesi ile algoritmaları yakından takip ediyor ve sizinle birlikte başarmak için çalışıyor.

4.1. Caner Gürpınar

 Sosyal Medya hedef kitlenizle etkileşime geçip onları daha iyi tanıyabileceğiniz önemli bir pazarlama aracı. Caner Gürpınar size Sosyal Medyada hedeflerinize ulaşmanız için yardımcı olacaktır. Camişerif Mah. 5240 Sk. Ayşegül Apt. Altı No:26/B Akdeniz – MERSİN / TÜRKİYE

4.2. Pluto Medya

 Pluto Medya Sosyal Medya da hedeflerinize ve ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri size sunmaya çalışıyor. Pluto Medya Sosyal Medya hesaplarınıza gelen geri bildirimleri yanıtlayıp size bildiriyor. Ayrıca yarışmalar, kampanyalar, etkinlikler düzenleyerek sizi daha fazla kitleye ulaştırmayı amaçlıyor. Camişerif Mh. 5248 Sk. İnankur İş Merkezi N:4 K:2 D:9 33060 Akdeniz / MERSİN

4.3. Dokuz Derece

 Dokuz Derece Sosyal Medya yönetiminde oluşturduğu tasarımlarla ön plana çıkıyor. Size en nitelikli hizmet vermeye çalışan Dokuz Derece sizi sosyal medyada başarıya götürmek istiyor. Pirireis Mh. İ.İnönü Blv. No:202 İnanç Apt. Kat:7 No:16 Yenişehir/MERSİN

4.4 Medyahors

 Medya Hors Sosyal Medyada olan varlığınızın iyi yönetilmesi, bir markanın Facebook, İnstagram gibi platformalarda aktif olmasını sağlıyor. Medya Hors ile çalışmanız halinde bütün sosyal medya hesaplarınızın gelişimini görebilirsiniz. Çiftlikköy Mah. 34. Cad. İlkem Armoni Kat: 1 No:4 Yenişehir/Mersin

4.5. Mersin Dijital

 Mersin Dijital, Sosyal Medya Yönetim sürecinde hız ve kalitede ön plana çıkan bir hizmet sunuyor. Firmanızın Sosyal Medyadaki aktifliğini arttırmayı hedefleyen ajans size iyi bir hizmet vermeye çalışacaktır. Adresi : Kültür Mah. 4303 Sk. No:14/A Akdeniz/Mersin 

Sonuç;

Metin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir