Genel

Instagram’da Sosyal İlişkiler Nasıl Olmalı?

Instagram’da Sosyal İlişkiler Nasıl Olmalı - Sosyal Medya
 Instagramla ilgili bilinmesi gerekilen en önemli şey instagramın aşırı rekabetçi bir yer olduğudur. Kız tavlama işi yapan birçok kişi vardır. Bu açıdan instagram profilinizin fazlasıyla kaliteli olması gerekiyor. Ortalama veya vasat bir profille açıkçası işiniz çok zor olacaktır çünkü kadınlar çok seçiciler. Çoğu erkeğinde vasat profili var açıkçası profiline özenmezsen ve çeşitli estetik noktalara dikkat etmezsen şansın azalacaktır. Bu açıdan kötü bir profille iş yapman zor ve instagramdan kız kovalamadan önce adam akıllı bir profil oluşturmaya başla ki oyunu oynamaya fırsatın olsun. Berbat bir profille en müthiş mesajları da yazsan işe yaramaz. Önce profili oluştur emek ve zaman harca sonra ekmeğini yersin. Erkeklerin çoğu çok tembel adam akıllı profil oluşturmadan çok çabalayan ve profiline emek verenler gibi sonuçlar almak istiyorlar maalesef dostum öyle bir şey yok. Tembellik yapmayı ve bahaneler bulmayı bırakıp kaliteli fotoğraflar çekilerek düzgün bir profil oluştur.
   
 Günümüzde sanal ortamın oluşturduğu arkadaşlıklar yadsınamayacak derecede arttı. Bazı insanlar karşı gelebilir ama bu platformlardan ortaya çıkan mükemmel arkadaşlıklar da inkar edilemeyecek kadar çok fazla. Bu yazımızda facebook’a müthiş bir alternatif olan özellikle akrabaların hışmından uzak durabileceğimiz instagram’dan kız tavlayacağız. Daha detaylı bilgi almak için iletişime geçiniz.

İçindekiler ;

Dikkat !

 “Arkadaşım sizi beğendi” gibi cümleleri asla kimseye yazdırmayın, genel olarak hiçbir şeyi arkadaşınıza yaptırmayın.

1. Kız Tavlama İçin Temiz Profil Açalım

Instagram’da Sosyal İlişkiler Nasıl Olmalı - Sosyal Medya
Instagram’da Sosyal İlişkiler Nasıl Olmalı?

 Arkadaşlar ilk önce temiz bir sayfa açmamız lazım, yani hesabınız arkadaş çevrenizde çok göze batmış olmasın, abazalık siyasi vs. Eğer sorun yoksa devam edebiliriz. Bu adımda takip ettiğimiz üyeleri belirleyeceğiz. Takip ettiğimiz üyeler mümkünse 300-500 miktarını geçmesin, çünkü çok fazla kişiyi takip etmeniz, takipçi kasmanız daha fazla kız demek ki bu da ilgisini çekmek istediğimiz kızlara karşı negatif bir durum olarak geri dönecektir.

 Takip listenizde mümkün olduğu kadar hala, dayı, amcalardan uzak durun. Sınıf arkadaşlarınız mutlaka olsun size güzel yorum ve iltifat yapmaları için bir tayfa oluşturabiilirsiniz. Sanat ve iş dünyasından insanları takip edin.bunlar olumlu bir izlenim verebilir.

2. Profilinizi Düzenleyiniz

 Bu adımda paylaşmanız gereken fotoğrafları tespit edeceğiz. Öncelikle profiliniz çöp kutusu ve kekoluktan uzak durmalıdır. Paylaştığınız her fotoğraf sıradanlık göstermemeli ve asla günde 2 taneden fazla paylaşmamalısınız. Profilinizden bir tarz akmalıdır. Örneğin senin profiline bakan seni tanıyabilmeli, sosyal mi yoksa yalnız adam mı bilmeli. Mesela arkadaş ortamında çekilmiş olduğunuz bir fotoğraf olsun, ama kız arkadaşta olsun fotoğrafta, ama size yakın olmasın ki kızları kaçırmayalım. Arkadaşınızın düğününde çekilmiş takım elbiseli bir fotoğraf ve altına yazacağınız güzel temenni içeren ve ailenin önemini anlatan bir yazı birçok kızın ilgisini çekecektir.

 Gittiğiniz bir ülke veya şehirde güzel temenni içeren bir fotoğraf hiç de fena olmazdı.

 Araç ise olmazsa olmazımız, erkeğin araçla olan duygusal bağı kadınlarında farkında olduğu ve hoşlarına gittiği bir durum. Ama görgüsüzlük yapıp bütün profili bmw ile doldurmak son derece itici olacaktır. Bir tane güzel arabalı fotoğrafınız yeterli olacaktır. Aracın illaki sizin olmasına ve bmw olmasına gerek yok corolla, astra, golf gibi araçlar da olabilir.

 Ve olmazsa olmazımız, film ve kitap kültürü. Kalitenizi anlatacak fotoğraflar.

 Mutlaka kaliteli ve naif bir filmden alıntı, yaparak herhangi bir sahnesinin fotoğrafını paylaşmak güzel olacaktır. Bu film leon ve v for vandetta tarzı filmler olabilir. Bir şiir kitabından ve edebiyat tarihimizden ve günümüz eserlerinden de paylaşım yaparak profilinizi tamamlayın. Çiçek ve doğa fotoğrafları da mutaka olmalı.

 Bu pastadan pay almak için yapmanız gereken ilk şey ise yine takipçi sayınızı artırmak. Eğer belirli bir kitleye ulaşırsanız, diğer içerik üreticilerden ve markalardan çeşitli reklamlar alabilirsiniz. Böylelikle Instagram üzerinden gelir elde edebilirsiniz.

3. Instagram'da Kullanacığınız Hastaglar

 Bu adımda takip edeceğiniz kızları iyi seçmelisiniz. Hoşunuza giden okuldan üniversiteden işyerinden, hepsini takip edebilirsiniz. Önceden de bahsettiğimiz gibi dikkat edin, zira hep kızları takip etmeyin araya erkekler ve sanatçı ünlüleri de dahil edin.

 En önemli konulardan birisi de size ulaşabilmeleri için kullanacağınız hastagler. Bunları çok düzenli kullanmalısınız bir fotoğrafın altına alakasız hepsini döşemeyin. Konuyla alakalı olan ne varsa yazabilirsiniz. Örneğin boğazda bir fotoğraf çektiyseniz İstanbul, doğa, deniz, tarzında hastagler kullanabilirsiniz.

 Ancak bu model, diğer Instagram üzerinden para kazanma seçeneklerine göre biraz daha masraflı. Her şeyden önce doğru ürünü bulmanız, hedef kitlesi oluşturmanız ve gerek içeriklerinizle gerekse de reklam yoluyla bu kitleye ulaşmanız gerekiyor. Yine de başarılı olursanız ciddi bir kazancın sizi beklediğini belirtmekte fayda var…

Sonuç;

Metin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir